Agrement

Agrement

Se spune ca viata este o inlantuire de clipe magice, motiv pentru ne-am gândit sa vă oferim câteva modalitati de petrecere a timpului liber, pentru a contribui la bagajul dumneavoastra de amintiri minunate.

Pentru copiii dumneavoastră sau pentru persoanele jucause, am pregătit un spațiu generos de joaca cu masa de tenis, biliard, jocuri de table si rumy, casuta si leagan pentru cei mai mici. Pentru zilele cu zăpadă din belșug vă pregatim pârtii de săniuș in curtea vastă a pensiunii. (acces gratuit)

Pentru grupurile cu chef de invatare, vă putem pune la dispoziţie sala de conferinţe de la mansarda pensiunii, cu toate dotările necesare desfăşurarii unor şedinte sau training-uri eficiente şi de succes. (cost acces negociabil)

Servicii SPA

In continuare, dragi musafiri de toate vârstele, vă facem invitația petrecerii unor ore de relaxare si refacere in cadrul centrului nostru SPA dotat cu sauna umedă (hammam), saună uscată (finlandeză), piscina jacuzzi cu apă fierbinte, sala de fitness și sală masaj, așa încât vă asigurăm că nu veți avea timp de plictiseală pe perioada petrecută la noi! (cost acces 70 lei/pers/zi)

In afara pensiunii, peisajele naturale deosebite care înconjoară Poiana Viselor, drumețiile montane pe jos, pe bicicletă sau ATV, sunt cele mai plăcute activități de agrement pe care le puteți face.

De asemenea, la poalele muntelui, la intrarea in Poiana Marului, veți gasi foarte atractiv si interesant petrecerea câtorva ore in Parcul Wolf Aventura (www.wolfparkadventure.ro) . Dispune de 4 trasee de dificultate progresivă și 6 tiroliene, lungimea totală a acestora fiind de aproximativ 2000 m.

Totodată, în împrejurimile statiunii Poiana Marului veți putea vizita o mutitudine de obiective turistice. Enumeram cateva: Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății Râșnov, Rezervația de urși din Zărnești, Biserica Fortificată din Hărman si Prejmer, Biserica Neagră din Brașov si încă multe altele.

Fiti bineveniti!

Prezentare Poiana Marului