cazare poiana maruluii

Camere Premium

camere premium cazare poiana marului

Camere Premium

Vă invităm să încercați camere premium pentru un plus de confort. Camerele premium sunt mai mari si contin si o canapea extensibila foarte confortabila, astfel incat se pot caza 3 sau 4 persoane. Băile sunt mai spatioase si dotate cu cadă de colt în loc de cabină cu duș.

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă două camere premium în regim de camera dubla sau tripla, în funcție de alegerea dumneavoastră. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri – adică să vă simțiți cel puțin ca acasă! – vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

REZERVATI ONLINE AICI

 

 Galerie foto:

Facilități:

TVWifi gratuitAcceptăm plata cu cardul
Mini barBufet suedezNo smoking
RestaurantMic dejunParcare gratuită
Cafea la camerăTelefon in cameră

 Tarife cazare fara mic dejun inclus:

Perioadă Double premium       Triple premium        Observații
Luni – Joi RON 280 RON 330 Plata in avans
Vineri – Duminică RON 300 RON 350 Plata in avans
Oferte speciale vezi secțiunea Oferte de sezon Plata in avans

Prețurile cuprind TVA, includ doar serviciul de cazare si sunt valabile tot timpul anului cu exceptia perioadelor pentru care exista oferte speciale (sarbatori religioase sau sarbatori legale – sectiunea Oferte de sezon).

Pentru garantarea rezervarii plata serviciilor de cazare trebuie efectuata in avans. Rezervati la pret unic de saptamina accesand butonul de mai jos.

REZERVATI ONLINE AICI

 

La cerere, se poate asigura transferul turistilor si al bagajelor din comuna Poiana Marului la sediul pensiunii cu masini de teren proprii pentru un cost de 50 lei/camera.

Vezi camera standard!

Comentariile clientilor

Vremea in Poiana Marului

Rezervati online rapid si sigur:

Urmărește-ne pe Facebook!