Apartament Familial

700.00 lei1,300.00 lei TVA inclus

Apartament 2 dormitoare cu bai + living

10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti

Clear dates

SKU: 20 Categorie:

Descriere

LED TVWifi gratuitCanapea extensibila
Telefon in camerăParcare gratuităNefumatori
2 Dormitoare2 Bai1 Living

Apartament 2 Dormitoare – Vă invităm să încercați apartamentul familial pentru un plus de confort. Apartamentul contine doua  dormitoare spatioase cu bai individuale, despartite de o camera de zi  cu canapea extensibila foarte confortabila, astfel incat se pot caza minim 6 persoane. Cele doua bai aferente dormitoarelor sunt foarte spatioase si dotate cu cadă  si duș. Temperatura camere : min 21 – 22 °C

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă 1 apartament familial pentru grupuri de rude sau prieteni. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

Prețurile cuprind TVA, includ doar serviciul de cazare si sunt valabile tot timpul anului cu exceptia perioadelor pentru care exista oferte speciale (sarbatori religioase sau sarbatori legale – sectiunea Oferte Sezon). Pentru garantarea rezervarii plata serviciilor de cazare trebuie efectuata in avans.

10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti

Program orar check-in: 14.00 – 21.00

Program orar check-out: 09.00 – 11.00

La cerere, se poate asigura transferul turistilor si al bagajelor din comuna Poiana Marului la sediul pensiunii cu masini de teren proprii pentru un cost de 50 lei/persoana.

Contravaloarea platii este nereturnabila in cazul anularii rezervarii sau a neprezentarii.

Rezervati o Camera Standard

Prezentare Poiana Marului

Informații suplimentare

Regim cazare

Apartament fara Mic Dejun, Apartament cu Mic Dejun inclus, Apartament cu Mic Dejun si Acces SPA inclus