Camera Premium

400.00 lei720.00 lei TVA inclus

Camera Premium Tripla

10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti

Clear dates

SKU: 01 Categorie:

Descriere

LED TVWifi gratuitCanapea extensibila
Telefon in camerăParcare gratuităNefumatori

Camera Premium – Vă invităm să încercați camere premium pentru un plus de confort. Camerele premium sunt mai mari si contin si o canapea extensibila foarte confortabila, astfel incat se pot caza 3 sau 4 persoane. Băile sunt mai spatioase si dotate cu cadă de colt. Temperatura camere: min 21 – 22 °C

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă patru camere premium în regim de camera dubla sau tripla, în funcție de alegerea dumneavoastră. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

Prețurile cuprind TVA, includ doar serviciul de cazare si sunt valabile tot timpul anului cu exceptia perioadelor pentru care exista oferte speciale (sarbatori religioase sau sarbatori legale – sectiunea Oferte Sezon). Pentru garantarea rezervarii plata serviciilor de cazare trebuie efectuata in avans.

Contravaloarea platii este nereturnabila in cazul anularii rezervarii sau a neprezentarii.

10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti

Program orar check-in: 14.00 – 21.00

Program orar check-out: 09.00 – 11.00

La cerere, se poate asigura transferul turistilor si al bagajelor din comuna Poiana Marului la sediul pensiunii cu masini de teren proprii pentru un cost de 50 lei/persoana.

Rezervati o Camera Standard

Prezentare Poiana Marului