Camera Standard

290.00 lei500.00 lei TVA inclus

Camera Standard Dubla

 10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti 

 

 

Golește

Clear dates

SKU: 02 Categorie:

Descriere

LED TV Wifi gratuit Balcon
Telefon in cameră Parcare gratuită Nefumatori

Camera Standard – Vă invităm să încercați camerele duble standard dotate cu mobilier modern la standarde ridicate de calitate si confort. Fiecare camera dispune de baie proprie dotata cu cabina cu duș confortabila, prosoape si consumabile.

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă 12 camere standard în regim de camera dubla sau tripla (cu pat suplimentar demontabil), în funcție de alegerea dumneavoastră. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

Prețurile cuprind TVA, includ doar serviciul de cazare si sunt valabile tot timpul anului cu exceptia perioadelor pentru care exista oferte speciale (sarbatori religioase sau sarbatori legale – sectiunea Oferte Sezon). Pentru garantarea rezervarii plata serviciilor de cazare trebuie efectuata in avans.

 10% reducere pentru rezervare sejur minim 3 nopti 

Contravaloarea platii este nereturnabila in cazul anularii rezervarii sau a neprezentarii.

La cerere, se poate asigura transferul turistilor si al bagajelor din comuna Poiana Marului la sediul pensiunii cu masini de teren proprii pentru un cost de 50 lei/camera.

Rezervati o Camera Premium

Prezentare Poiana Marului