Poiana Viselor
REVELION 2024

Va invitam sa petreceti sarbatoarea revelionului 2023-2024 impreuna cu familia si prietenii in varf de munte, in mijlocul naturii si departe de stresul cotidian.
Va propunem un sejur de minim 3 nopti cu demipensiune si masa festiva de revelion inlcuse in serviciile de cazare.
Pachetele contin de asemenea bauturi racoritoare sau alcoolice incluse pe perioada servirii cinelor intre orele 19.30 - 21.30 cat si la masa festiva de revelion. (palinca, visinata, afinata, vin carafa alb, rosu, rose, bere draft, apa plata, apa minerala, racoritoare acidulate si neacidulate).
Vom petrece noaptea de Revelion si Carnavalul de a doua zi, in acorduri muzicale oferite de DJ profesionist si va invitam sa pregatiti costumatii inedite pentru seara de 1 ianuarie 2024.
Serviciile SPA vor fi de asemenea oferite gratuit in fiecare seara intre orele 14.00 - 19.00 pe toata perioada sejurului ales de dumneavoastra.
Perioada Ofertei : 30.12.2023 - 04.01.2024
PRET PACHET : 700 LEI/PERS/ZI
50% REDUCERE PENTRU COPII 3-14 ANI : 350 LEI/COPIL/ZI

VA ASTEPTAM CU DRAG SI VOIE BUNA!

Formular rezervare ofertă

Camere disponibile pentru această ofertă

APARTAMENT

Apartament 2 Dormitoare – Vă invităm să încercați apartamentul familial pentru un plus de confort. Apartamentul contine doua dormitoare spatioase cu bai individuale, despartite de o camera de zi cu canapea extensibila foarte confortabila, astfel incat se pot caza minim 6 persoane. Cele doua bai aferente dormitoarelor sunt foarte spatioase si dotate cu cadă si duș. Temperatura camere : min 21 – 22 °C

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă 1 apartament familial pentru grupuri de rude sau prieteni. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design.

* Consumul bauturilor si alimentelor procurate din afara pensiunii este strict interzis in spatiile publice ale unitatii.

 • 6 persoane
 • Acces gratuit la Internet
 • Parcare gratuită
 • 60 m²

CAMERA STANDARD

Camera Standard – Vă invităm să încercați camerele duble standard dotate cu mobilier modern la standarde ridicate de calitate si confort. Fiecare camera dispune de baie proprie dotata cu cabina cu duș confortabila, prosoape si consumabile. Temperatura camere : min 21 – 22 °C
Pensiunea Poiana Viselor vă oferă 14 camere standard în regim de camera dubla sau tripla (cu pat suplimentar demontabil), în funcție de alegerea dumneavoastră. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

* Consumul bauturilor si alimentelor procurate din afara pensiunii este strict interzis in spatiile publice ale unitatii.

 • 2 persoane
 • Acces gratuit la Internet
 • Parcare gratuită
 • 22 m²

CAMERA PREMIUM

Camera Premium – Vă invităm să încercați camere premium pentru un plus de confort. Camerele premium sunt mai mari si contin si o canapea extensibila foarte confortabila, astfel incat se pot caza 3 sau 4 persoane. Băile sunt mai spatioase si dotate cu cadă de colt. Temperatura camere: min 21 – 22 °C

Pensiunea Poiana Viselor vă oferă patru camere premium în regim de camera dubla sau tripla, în funcție de alegerea dumneavoastră. Camerele sunt mobilate modern și respectă standarde ridicate de confort și design. Pentru că ne dorim să asigurăm un confort demn de ținut minte oaspeților noștri vă oferim facilități care să vă facă șederea cât mai plăcută: Internet WiFi gratuit, televizor LED HD, telefon la îndemână și room service pentru gustări sau cafea.

* Consumul bauturilor si alimentelor procurate din afara pensiunii este strict interzis in spatiile publice ale unitatii.

 • 2 persoane
 • Acces gratuit la Internet
 • Parcare gratuită
 • 26 m²