Termeni si conditii

1. Condiții generale

Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Accesul şi utilizarea site-ului https://poianaviselor.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

2. Website-ul poianaviselor.ro

Site-ul https://poianaviselor.ro este proprietatea firmei Pareos SRL, cu sediul in Poiana Marului,  zona Varfuri 1062, Jud. Brasov, Cod Postal  507160, Romania, înregistrată la Registrul Comerţului cu J8/342/2018,  C.I.F RO24417456, numita pe parcursul acestor termeni şi Pareos. Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. https://poianaviselor.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website https://poianaviselor.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţiile necesare. https://poianaviselor.ro a fost creat pentru a oferi o imagine completă asupra Pensiunii Poiana Viselor din localitatea Poiana Marului – str. Varfuri nr.62, judetul Brasov[.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale

Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC Pareos SRL. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial. SC Pareos SRL îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştinţa şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Shop.Poianaviselor.ro. Ele pot fi modificate de SC Pareos SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă.

6. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Plata on-line pentru rezervare se face prin intermediul serviciului de plăţi on-line oferit de mobilePay. Riscurile asociate unei plăţi on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terţe părţi şi să fie abuziv folosite. SC Pareos SRL şi mobilePay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiţi Politica de confidentialitate mobilPay şi Politica de confidentialitate Pareos srl pentru mai multe informaţii despre subiect.
  • Datele dumneavoastră în cazul plătilor prin card bancar – număr de card, data expirării etc. – să intre în posesia unor terţe părti şi să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă ştiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM. Citiţi Verified by Visa şi SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

7. EFECTUAREA / MODIFICAREA / ANULAREA REZERVARILOR

  • Orice rezervare efectuata online in sistem se considera FERMA si implica automat responsabilitatea platii.
  • Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea. Schimbarile de nume nu sunt permise.
  • In caz de imposibilitate fortuita de a onora rezervarea, Pareos isi rezerva dreptul de a inlocui hotelul sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb sau de a returna banii integral in cazul in care este imposibila oferirea unei alternative.
  • Cazarea se face de obicei intre 12.00 si 18.00 conform polititii pensiunii, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare. Pentru a evita probleme la cazare, va rugam sa ne informati in cazul in care veti ajunge mai tarziu la pensiune.
  • Rezervarile realizate si platite prin prezentul sistem online nu pot fi anulate, indiferent de termenul de timp ramas pina la data efectuarii sejurului. In acest sens, sumele platite nu vor fi rambursate in caz de neprezentare, fiind retinute integral.